lastMc Bölüm Yetkilisi
Mesaj Sayısı : 815 Yaş : 34 Location : Çarşı-ÜMRANİYE Kayıt tarihi : 21/11/07
| Konu: beşiktaşımız ödüllendirildi Çarş. Ocak 16, 2008 12:26 am | |
|
| Beşiktaşımız Ödüllendirildi 15.01.2008 17:57
TÜFAD'ın organize ettiği "Mevlana Hoşgörü ve Örnek Davranış" ödülleri kapsamında, Onursal Başkanımız Süleyman Seba'ya, Kalecimiz Rüştü Reçber'e ve taraftarlarımıza ödül verildi.
| UNESCO tarafından 2007 yılının Mevlana yılı ilan edilmesi nedeniyle Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin çeşitli kategorilerde verdiği ödüller bugün sahiplerine takdim edildi. Konya Ticaret Odası'nda düzenlenen ödül törenine Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz da katıldı. Törende Onursal Başkanımız Süleyman Seba'ya fair-play'i sporun her alanına yaydığı için 'Aht-ı Vefa' ödülü verildi. "Taraftar" kategorisinde Beşiktaş taraftarı "Hoşgörü ve Örnek Davranış" ödülüne layık görüldü ve ödülü Nedim Sarsmaz aldı. Kalecimiz Rüştü Reçber ise 'En Fair-Play Kaleci' ödülüne layık bulundu. Törende bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz, şunları söyledi: "Beşiktaş seyircisini fark edenlere sevgi gözü ile hoşgörü gözüyle bakanlara teşekkür ederim. Beşiktaş seyircisinin iki özelliği var ki diğer seyircilerde bu yok. Bunlardan birincisi; gösterilerini festival havasında yapıp bunu yurt dışına ihraç eden ilk seyirci olmaları. Liverpool, Porto ve Bolton maçlarında bunu gösterdiler ve o takımların seyircileri bu gösterileri aynen kendi stadlarında yapmaya başladılar. Biz buna şayit olduk. İkincisi de ülkenin en hassas dönemlerinde en duyarlı seyirci olmaları. Bu Beşiktaş'ın geleneğinde mevcut. Seyirciler de bunu devam ettiriyor. İçeriği kuvvetli olan sosyal mesajları, festival havasında topluma duyurabiliyorlar. Onlar adına ödül almaktan gurur duyduğumu, keyif aldığımı iftihar ettiğimi belirtiyorum." |
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: beşiktaşımız ödüllendirildi Çarş. Ocak 16, 2008 12:11 pm | |
| |
|